Een vleugje nostalgie..

Toen al reeds een gevestigde waarde!
 


•    periode 1930 - 1970:


Nadat Cyriel Speybroeck (1886-1970) het aannemersbedrijf van zijn baas overnam in de jaren ’30 kwamen zijn twee zonen Maurice Speybroeck (1919-1987) en Roger Speybroeck (1924) bij hem werken rond 1945, dit kort na de Tweede Wereldoorlog. Omdat er veel oorlogsschade was in de streek van  Gavere, Melsen en Merelbeke en door toedoen van zijn schoonbroer Achiel Standaert – die een zaak had van bouwmaterialen – kwam Maurice zich vestigen in Asper (Gavere) in 1953. Tegelijkertijd nam Roger de zaak van vader Cyriel over in Vinkt (Deinze). Het bedrijf  in Asper kende steeds een grote bloei, van 1 werknemer in ’53 tot een 15-tal in de jaren ’70. Maurice heeft altijd meegewerkt tot de beginjaren ’80. Vader Maurice had 4 zonen – Antoine (1946-2009 - stichter Woningbouw Speybroeck), Danny ’49, Luc ’55 en Guy ’57. De opvolging was verzekerd met 4 zonen.

 

 

•    periode 1971 - heden:

 

We schrijven 1971, Antoine Speybroeck start met "WONINGBOUW SPEYBROECK", tot op heden nog steeds een echt familiebedrijf en heeft -met een bouwtraditie van vier generaties- de tand des tijds ruim doorstaan.

Wat ooit begon als een éénmanszaak, groeide al snel uit tot een moderne familieonderneming waar normen en waarden hoog in het vaandel werden gedragen.

Dat vertaalt zich vandaag in een unieke combinatie van professionalisme en een doorgedreven persoonlijke benadering van de kandidaatbouwer. Samen met een vakkundig team zullen Stefaan en Isabella Speybroeck u bijstaan in de zoektocht naar uw droomhuis.

Met ons "huisruil"-concept kunnen wij u bovendien onze diensten aanbieden zowel als bouwbedrijf als vastgoedmakelaar. Deze verkoopformule is uniek in België. Wij verkopen uw bestaande woning en bouwen op korte tijd een nieuwe woning voor u.

We hopen u binnenkort welkom te mogen heten voor de bespreking van uw bouwplannen!